Verkostoasentaja, 3-5 kk määräaikainen

Haemme 2017 rakentamiskauden loppuun asti sähköasentajaa jakeluverkkomme rakennustöihin. Työ on määräaikainen, 3-5 kk. Työ pitää sisällään jakeluverkon ilma- ja maakaapelitöitä sekä mahdollisesti jakeluverkon kunnossapitotöitä. Työt ovat sekä 0,4 kV että 20 kV jännitteisen jakeluverkon työtehtäviä.

Sinulla tulee olla suoritettuna sähköalan perustutkinto. Työkokemusta sinulla tulisi olla jakeluverkkojen parista 1-3 vuotta, myös muut sähköalantyöt luetaan eduksi. Sinulla tulee olla voimassaolevat työturva- ja tieturva 1 kortit, sekä EA1 tai hätä EA- koulutus ja vähintään B-ajokortti. Sähkötyöturvallisuuskortti (sfs6002), muut mahdolliset koulutukset sekä C-ajokortti katsotaan eduksesi.

Mikäli olet etsimämme henkilö, sinulla on hyvät mahdollisuudet myös jatkuvaan työsuhteeseen. Jos olet aktiivinen, joustava, oma-aloitteinen ja kiinnostunut tehtävästä, hae paikkaa lähettämällä vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse pasi.tainio@keminmaanenergia.fi . Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

 

Lisätietoja työnhakuun ja tehtävään liittyen antaa

Marko Kivelä 040 187 0204

Pasi Tainio 040 187 0203