Haemme palvelukseen sähköasentajaa

Keminmaan Energia Oy on energia-alan palveluyritys, joka tarjoaa asiakkailleen sähköön ja kaukolämpöön liittyviä palveluita. Sähkönsiirtoasiakkaita yhtiöllä on noin 5 200 ja kaukolämpöasiakkaita noin 200. Keminmaan Energia Oy on sataprosenttisesti Keminmaan kunnan omistama yhtiö.

Haemme yhtiön palvelukseen Keminmaalle

Sähköasentajaa

400V ja 20kV sähköverkon kunnossapito- ja rakennustehtäviin toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen. Perehdytysjakson jälkeen henkilö vastaa myös Keminmaan kaukolämpölaitoksien ennakkohuolloista ja ylläpitotehtävistä sekä toimii osana yrityksen 24/7-varallaolojärjestelyä.

Kaukolämpöjärjestelmän operointi automaatiojärjestelmällä, asiakkaiden energiamittauslaitteistojen päivitykset sekä mittausdatan häiriöselvitykset kuuluvat osaksi tehtävää.

Edellytämme hakijalta sähköasentajan perustutkintoa. Ammatillisen pätevyyden ja kokemuksen lisäksi odotetaan vähintään B-luokan ajokorttia.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää huolellisuutta, positiivista asennetta sekä kykyä työskennellä omatoimisesti. Meillä olet osa tiimiä, joissa kaikkien tekemistä arvostetaan ja kunnioitetaan.
Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Yrityksessämme on käytössä myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Palkkaus on Energiateollisuus ry:n työehtosopimuksen mukainen, jossa mm. hakijan työkokemus vaikuttaa mm. henkilökohtaisen palkan osuuteen. Työnhakijaa pyydetään esittämään ansioluettelossa oma palkkatoivomus.

Hakemukset ja CV:n pyydämme lähettämään 31.10.2018 mennessä sähköpostilla osoitteeseen jukka.kuula@keminmaanenergia.fi, viestin aiheeksi ”KMEV Verkostoasentaja”.

Lisätietoa tehtävästä antaa Keminmaan Energia Oy:n toimitusjohtaja Jukka Kuula, puh: 040 – 832 7703